The Flavour Academy

Located in the Manor House in Wola Suchożebrska, the Flavour Academy was established by Sokołów. The Academy aims to promote a healthy lifestyle through the art of cooking in accordance with the latest trends.

 

Mus warzywny z domowymi piklami na klasycznej grzance

Karmelizowany schab wieprzowy z konfiturą z czerwonej cebuli

Biała kiełbasa w białym winie ze szpinakiem, perłowymi cebulkami i dymionym masłem

Duszona wołowina z koniakiem, brunatnymi pieczarkami oraz słodkimi ziemniakami z gałką muszkatołową

Rolada z bawety, duszona w sosie pieczeniowym z warzywami i ziołami

Necówka pieczona w boczku surowo wędzonym

Biała kiełbasa Naturrino, duszona cebula i biały tłusty ser pieczone w cieście francuskim

Schab Naturrino nadziewany z sosem tatarskim z tuńczykiem

Wolno gotowana łopatka wieprzowa w sałatce z pieczonego buraka i brukselki z dresingiem z octu balsamicznego

Szynka Świąteczna zapiekana w miodzie z gotowaną brukselką i okrasą z boczku surowo wędzonego

Pieczony rostbef wołowy z sosem tatarskim

Pierogi lub uszka nadziewane Pastą z ciecierzycy Sokołów „Z gruntu dobre” ze smażoną cebulą i młodymi liśćmi szpinaku

Makaron razowy z sosem z Pasty z suszonych pomidorów Sokołów „Z gruntu dobre”

Wolno gotowana łopatka wieprzowa na puree z warzyw korzennych z sosem pieczeniowo-musztardowym

Dry-aged beef burger with added reduced malt beer

Beef tenderloin marinaded in beer served with crispy salads

Oriental roast beef shashlik with cucumber and marinaded white radish salad

Dumplings stuffed with Sokołów vegetable pâté “Z gruntu dobre” (Getting to the root)

Buber dessert

Beetroot soup with coconut milk

Uczta Qulinarna

Balls of positive energy

Fried deer tenderloin, baked saddle of deer, kaszotto from barley flakes, baked root vegetables

Caesar salad with butter fillet

Surprise egg

Chestnuts in maraschino on semolina pudding with zefirki

Black pudding with cinnamon on rowanberries and grated potatoes.

Szablok (beans) with sauerkraut and Konigsberg meatballs.

Beef with smoked pork fat, Brussels sprouts and fjut (beet syrup)

Full-day balanced diet plan – day 1

Full-day balanced diet plan – day 2

Creamy bell pepper, plum and beef soup

Beef tenderlon with vegetables and cashew nuts

Salad with meat chips, avocado and pomegranate

Sun-dried tomato spread

White bean and nut spread

The Bodaczów shredded potato dish tarciuch served with smoked bacon and summer sauce

Hunter's sausage potato salad

Picnic jar salad

Puff pastry wraps filled with pepperoni-like kabanos sausage and served with seasonal salad

Ribeye steak

BBQ rib strips

Thai salad with flank steak

Grilled vegetables and red onion salsa

Cottage cheese with chocolate, blackberry dressing and raspberries

Creamy asparagus soup

Asparagus wrapped in raw-smoked bacon strips, with a poached egg and hollandaise sauce

Fried ribeye steak with roasted potatoes and spring salad

Flank steak caesar salad

Ta strona używa ciastek. Dowiedz się więcej o celu ich używania i możliwości zmiany ustawień w przeglądarce.

× Dowiedz się więcej
sokolow.pl