Kanapka z pieczonym schabem

Znakomita na zdrowy i lekki lunch

skladniki

  • Bagietka pełnoziarnista 80g
  • sałata Roszponka 30g
  • majonez „ Light” o niskiej zawartości tłuszczu 10g
  • pomidory cherry 100g
  • Schab Pieczony Sokołowska Spiżarnia Naturrino 80g

Sposób przyrządzenia

Bagietkę kroimy pod kątem w plastry o grubości ok. 1,5 cm. Następnie smarujemy niewielką ilością majonezu, układamy roszponkę, a następnie cienkie plastry Schabu Pieczonego Sokołowska Spiżarnia NATURRINO. Do tego zestawienia idealnie pasują pomidory cherry.

 Energia
[kcal]
Białko
[g]
Tłuszcz
[g]
Węglowodany
[g]
Błonnik pokarmowy
[g]
WWWBT
1 porcja 508.5 32.8 19.4 53.6 3 5 3

Wykorzystany produkt:

schab pieczony Sokołowska Spiżarnia NATURRINO

Przygotowanie domowego majonezu jest proste – wystarczą jajko, musztarda, olej, ocet winny, sól i pieprz.

Ta strona używa ciastek. Dowiedz się więcej o celu ich używania i możliwości zmiany ustawień w przeglądarce.

× Dowiedz się więcej
sokolow.pl