skladniki
- Bagietka pełnoziarnista 80g
- sałata Roszponka 30g
- majonez „ Light” o niskiej zawartości tłuszczu 10g
- pomidory cherry 100g
- Schab Pieczony Sokołowska Spiżarnia Naturrino 80g
Sposób przyrządzenia
Bagietkę kroimy pod kątem w plastry o grubości ok. 1,5 cm. Następnie smarujemy niewielką ilością majonezu, układamy roszponkę, a następnie cienkie plastry Schabu Pieczonego Sokołowska Spiżarnia NATURRINO. Do tego zestawienia idealnie pasują pomidory cherry.
Energia [kcal] | Białko [g] | Tłuszcz [g] | Węglowodany [g] | Błonnik pokarmowy [g] | WW | WBT | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
1 porcja | 508.5 | 32.8 | 19.4 | 53.6 | 3 | 5 | 3 |