Kanapka z szynką wędzoną

Idealna przekąska na każdą porę dnia

skladniki

  • Pieczywo z pestkami dyni 2 kromki (po 40 g)
  • łyżka masła (10 g)
  • 2 garści rukoli
  • 4-5 rzodkiewek
  • 2 łyżeczki natki pietruszki (12 g)
  • 2 plasterki Szynki Wędzonej Sokołowska Spiżarnia Naturrino  (po 36 g)

Sposób przyrządzenia

Kromki pieczywa smarujemy cienką warstwą masła, następnie układamy rukolę i cienko pokrojoną Szynkę Wędzoną Sokołowska Spiżarnia NATURRINO. Kanapkę udekorować cząstkami rzodkiewki i natką pietruszki.

 Energia
[kcal]
Białko
[g]
Tłuszcz
[g]
Węglowodany
[g]
Błonnik pokarmowy
[g]
WWWBT
1 porcja 468.7 20.6 25.6 45.5 6.6 3.9 3.1

Wykorzystany produkt:

szynka wędzona Sokołowska Spiżarnia NATURRINO

Natka rzodkiewki jest jadalna i bardzo zdrowa – można z niej zrobić np. pesto.

Ta strona używa ciastek. Dowiedz się więcej o celu ich używania i możliwości zmiany ustawień w przeglądarce.

× Dowiedz się więcej
sokolow.pl