Sałatka ziemniaczana z kiełbasą myśliwską

Zawijańce z kabanosami i sałatka z sezonowych warzyw

Piknikowa sałatka słoikowa

Zupa krem z papryki ze śliwkami i wołowiną

Polędwica wołowa z warzywami i orzechami nerkowca

Sałatka z chipsami mięsnymi, awokado i granatem

Pasta z suszonych pomidorów do pasztetu

Pasta z białej fasoli z orzechami do pasztetu

Tarciuch bodaczowski z boczkiem i letnim sosem

Sałatka tajska z flanstekiem

Stek z antrykotu

Warzywa z grilla z salsą z czerwonej cebuli

Żeberka Paski BBQ

Smażony antrykot z opiekanymi ziemniakami i wiosenną sałatką

Twaróg z czekoladą, emulsją jeżynową i malinami

Krem ze szparagów

Sałata Cezar z flan stekiem

Szparagi w boczku surowo-wędzonym i jajkiem poche, z sosem holenderskim

Całodniowy zbilansowany jadłospis - dzień 1

Całodniowy zbilansowany jadłospis - dzień 2

Wołowina z wędzoną słoniną, brukselką i fjutem

Szablok z kapustą kwaśną i pulpetami królewieckimi

Czarna kiszka z cynamonem na jarzębinie i bitce ziemniaczanej

Kasztany w maraschino na budyniu z kaszy z zefirkami

Jajko niespodzianka

Sałata Cezar z Filetem maślanym

Polędwica z jelenia smażona, Comber z jelenia pieczony z kaszotto z płatków owsianych i pieczonymi warzywami korzennymi

Kule pozytywnej energii

Uczta Kulinarna

Ta strona używa ciastek. Dowiedz się więcej o celu ich używania i możliwości zmiany ustawień w przeglądarce.

× Dowiedz się więcej
sokolow.pl