Akademia Smaku Sokołów

Mieszcząca się w Dworku Ziemiańskim w Woli Suchożebrskiej Akademia Smaku, została powołana do życia przez firmę Sokołów. Za cel stawia sobie promocję zdrowego trybu życia, poprzez propagowanie sztuki kulinarnej zgodnej z najnowszymi trendami żywieniowymi.

 
 

#Akcjalato - Dzień dobry! Poranki pełne pozytywnej energii

Trendy żywieniowe i nowa linia warzywna „Z gruntu dobre”

#Akcjalato - Czas na letnie przyjemności!

Pierogi z pasztetem warzywnym Sokołów (przepis Dominika Moskalenko, szefa kuchni Sokołów)

Deser buber (przepis Dominika Moskalenko, szefa kuchni Sokołów)

Barszcz z mlekiem kokosowym (przepis Moniki Mrozowskiej)

#Akcjalato - Rusz się!

Walory kulinarne polskiej wołowiny. Spotkanie w Zakładzie Produkcyjnym w Kole

Uczta Kulinarna

Kule pozytywnej energii

Polędwica z jelenia smażona, Comber z jelenia pieczony z kaszotto z płatków owsianych i pieczonymi warzywami korzennymi

Sałata Cezar z Filetem maślanym

Jajko niespodzianka

Warsztaty motywacyjne w Akademii Smaku Sokołów. Przepis na skuteczną realizację celów

Kasztany w maraschino na budyniu z kaszy z zefirkami

Czarna kiszka z cynamonem na jarzębinie i bitce ziemniaczanej

Szablok z kapustą kwaśną i pulpetami królewieckimi

Wołowina z wędzoną słoniną, brukselką i fjutem

Boże Narodzenie w staropolskim stylu w Akademii Smaku Sokołów

Całodniowy zbilansowany jadłospis - dzień 1

Całodniowy zbilansowany jadłospis - dzień 2

Zdrowe tradycyjne wędliny i prawidłowe bilansowanie codziennej diety w Akademii Smaku Sokołów

Akademia Smaku Sokołów dla dzieci i rodziców. Wyjątkowe pożegnanie lata

Zupa krem z papryki ze śliwkami i wołowiną

Polędwica wołowa z warzywami i orzechami nerkowca

Sałatka z chipsami mięsnymi, awokado i granatem

Pasta z suszonych pomidorów do pasztetu

Pasta z białej fasoli z orzechami do pasztetu

Gotowanie z literaturą. Akademia Smaku Sokołów na II Festiwalu Stolica Języka Polskiego w Szczebrzeszynie

Tarciuch bodaczowski z boczkiem i letnim sosem

Gotowanie z literaturą. Akademia Smaku Sokołów zaprasza do wspólnego gotowania w Szczebrzeszynie

Sałatka ziemniaczana z kiełbasą myśliwską

Piknikowa sałatka słoikowa

Zawijańce z kabanosami i sałatka z sezonowych warzyw

Garden party w dobrym smaku

Stek z antrykotu

Żeberka Paski BBQ

Sałatka tajska z flanstekiem

Warzywa z grilla z salsą z czerwonej cebuli

Twaróg z czekoladą, emulsją jeżynową i malinami

Krem ze szparagów

Szparagi w boczku surowo-wędzonym i jajkiem poche, z sosem holenderskim

Z myślą o cukrzykach.Warsztaty w Akademii Smaku Sokołów

Smażony antrykot z opiekanymi ziemniakami i wiosenną sałatką

Sałata Cezar z flan stekiem

Warsztaty w Akademii Smaku Sokołów. Jakość i smak polskiej wołowiny

Zdjęcia pełne dobrego smaku

Tradycja i nowoczesność w Akademii Smaku

Bogactwo smaków i przyjemność dobrego jedzenia

Eksperci Akademii Smaku

Ta strona używa ciastek. Dowiedz się więcej o celu ich używania i możliwości zmiany ustawień w przeglądarce.

× Dowiedz się więcej
sokolow.pl